За нас

For change BG

Кои сме ние?

Екипът на сдружението се състои от хора, изминали дългия път на промяната, както в личностен така и в професионален план. Ние сме успели да преустроим живота си по нов, по-добър начин работейки в посока на осъзнаване и изчистване на всичко, което е било , промяна в начина на мислене и изграждане на нови поведенчески модели, обогатяване и промяна на хранителната и спортната култура, отключване и използване на вътрешната сила, смяна на фокуса, изграждане на междуличностни отношения основани на етични и морални ценности и взаимопомощ . Продължавайки да работим в тези посоки и трупайки все повече опит, върху всеки един аспект изграждащ човека и неговия живот , ние желаем да помогнем и споделим нашия опит и с всички ,които искат да се развиват и променят.

N

Постигнатите резултати

Позовавайки се на постигнатите резултати , успяхме да създадем стратегия и начин, чрез които ще се опитаме да ви бъдем максимално полезни, за да може и вие да успеете да промените себе си и живота, който водите! Искаме да ви помогнем и вие да извършите тази промяна и да изградите най-доброто Аз, на което сте способни!

Един нов свят

основан на здраве, щастие и любов

Обхващайки най- важните аспекти от живота на човека, а именно здравеопазването, просветата и спорта, ние целим да помогнем за изграждането на един нов свят , където хората ще имат възможността да „забавят темпото“, да осъзнаят случващото им се и да имат времето, средата и подкрепата да променят себе си, така  ще могат да се проявят и изразят по-най добрия начин , обръщайки нова страница в живота си и стъпвайки на нова основа, а именно основата на здравето, щастието, любовта и спокойствието!  като се отделя специално внимание както на физическата култура така и на менталната!

Свържете се с нас!

 

Email

office@ep-innovation.com

Телефон

+359 887 177 551

Адрес

гр. София, ж.к. Младост 4, 1715
Бул. Александър Малинов № 91
Ет. 5, офис 502