Промяна, ново начало, нова страница. Какво по – хубаво, когато вече чул зова на тялото – храмът на душата, осъзнал нуждата от промяна и израстване, предприемеш така дългообмисляната крачка. Всяка промяна сама по себе си е много важна, за това какъв искаш да бъдеш за напред, какво искаш да постигнеш и с какво да се пребориш. Добре дошъл в света на промяната – този динамичен, труден, но и вълнуващ свят, способен да извади най – добрите ти качества на показ, най – добрия ТЕБ.

„Откъде да започна?“- Това е един от най-честите въпроси, които човек си задава и на които трудно се дава обективен отговор. Имайте предвид, че обективния отговор не винаги е такъв какъвто ни харесва. За да можем да започнем дадена промяна първо трябва да се отърсим от всичко, което е било. Трябва да освободим съзнанието и мисълта си от миналото и да запазим само хубавите спомени, които да ни дават сили и да ни поддържат. Трябва да се освободим чисто душевно от всичко, което в миналото ни е наскърбило, наранило, ядосало, разочаровало или предизвикало. И това може да стане най – бързо и най-ефективно чрез ПРОШКАТА.

Това е и стъпка номер 1.-  Освободете съзнанието си и простете на всичко и всички, които някога са ви накарали да се чувствате зле. Отърсването от всичко, което ви връща назад е именно прошката. Много е важно първо да простим на нас самите. Когато успеем да го направим, ще можем да простим и на всички останали. Приемете себе си такива каквито сте, не вървете против същността си. Това е най-истинското ви проявление и само така можем да говорим за успех по пътя на израстването ни! Приемете всичко случило се до момента – начина ви на мислене, начина по който сте постъпвали в предишни ситуации, начина, по който сте живели живота си и всички, с които сте се срещали. Не трябва да се обвинявате. След това Простете и на хората около вас от сърце и душа и се освободете от този товар паднал върху вас. Прошката е изцелението на душата. Прошката е пътят към любовта, щастието и светлината. Прощавайки от сърце и душа, ще усетите как ви става по-леко и ще се почувствате много по – добре. Не трябва да очаквате обаче, че това ще стане веднага. Можете да прощавате колкото пъти усетите за необходимо. Важното е накрая да се почувствате облекчени, освободени и ефирни (леки).

След прошката идва ред на БЛАГОДАРНОСТТА – вторият най-важен компонент изграждащ пътя на вашата промяна.  Изразете благодарност към себе си, към това, че сте тук, че съществувате, че ви е даден живот. Благодарете за всичко, което ви се е случило, ви се случва и ще ви се случва, благодарете за хората, които ви заобикалят, за ситуациите, в които изпадате, благодарете за всичко, защото всяко нещо, всеки човек ви носи урок, който вие трябва да научите и след който сте една идея по-добри отколкото сте били. Благодарете на слънцето, че Ви топли с лъчите си и ви зарежда с енергия, благодарете на въздуха, че изпълва цялото ви тяло с кислород и ви кара да се чувствате живи, благодарете на Вселената, че ви помага. Изпратете цялата си любов и светлина и към  Вселената, защото благодарение на нея и чрез нея ви се случва всичко – за добро или лошо, защото ако не е добро, то дадената ситуация е урок, който ще ви помогне да надградите себе си. Заявявайте желанията си пред Вселената, но помнете, че ако някои от тях не се случат, то значи не е най-доброто, което Тя може да ви предостави, че има нещо по-добро за вас, въпреки че не можете да го видите. Рано или късно то ще дойде при Вас!

Третото стъпало по пътя „нагоре“ са ЛЮБОВТА и СВЕТЛИНАТА.

Не забравяйте да изпращате любов и светлина към самите вас и към всички, които ви заобикалят. Много е важно да обичате себе си, да се цените и уважавате. Това е пътят към вашето сърце, пътят към най – големите ви успехи, пътят към отключването на силата вътре във вас, която ще ви помогне пълноценно и максимално лесно, да изграждате и надграждате. Ще ви направи непобедими. Правите ли всичко с любов,  винаги ще получавате най-добрите резултати, ще вземете най-добрите решения и ще привлечете към себе си и точните хора!