Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Благотворителна кампания „Щастие за всички“

октомври 20, 2018

Благотворителна кампания „Щастие за всички“

На сдружение „За промяна и новации в просветата, здравеопазването и спорта„

Аз, Евдокия Кукова и екипа на сдружение „За промяна и новации в просветата, здравеопазването и спорта“ имаме удоволствието да ви представим първата ни благотворителна кампания „Щастие за всички“.
Идеята: През определен период от време да избираме различни каузи, които да подкрепяме, като се фокусираме върху деца, самотни майки, семейства и възрастни хора в нужда. Всяко бъдещо благотворително събитие ще бъде организирано така, че всеки решил да се включи също да получи нещо, което да го накара да се усмихне!

Мисия: Нашата мисия е да подаряваме щастие на всички, откъдето идва и името на кампанията! Щастието е навсякъде около нас – в очите на децата ни, в лъчите на слънцето, които ни огряват, в подкрепата от близките ни, в подадената ръка, когато най-много се нуждаем от помощ! Нека всички се обединим, за да помогнем на тези, които имат най-голяма нужда от нашата подкрепа! „Направи добро и ще получиш добро! “

Цели: Целите на благотворителна кампания „Щастие за всички“ се изразяват в това да направим света по-добро място! Благодарение на разнообразната програма и различните каузи, които ще подкрепяме за в бъдеще, се стремим да покажем на най-нуждаещите се, че Доброто съществува и не са забравени! Ще се постараем всеки да получи това, от което най – много се нуждае и така кампанията ни да се разрастне в национален мащаб с ежегодни благотворителни събития!
„Един за всички, всички за един!“

Първата ни избрана кауза е да помогнем на г-н Христо Атансов от с.Леденик, който сам отглежда 30 сирака. Той иска да построи къщички за по-големите и са му необходими средства за строителните материали, както и средства за издръжката на децата!

На 20.10. ще подкрепим и каузата на г-жа Десислава Николова – „Подари щастие“ за закупуването на нови кувьози за недоносените бебета на България!

Всеки, който желае може да се включи като доброволец или чрез дарение на:

  • Бебешки дрешки, играчки и аксесоари;
  • Книги;
  • Сувенири;
  • Ръчно изработени неща;
  • Предмети за дома;
  • Да направи дарение с това, което произвежда (всичко, което сметне че ще бъде в помощ)
  • Парично дарение по сметка :

Адреса, на който да изпращате даренията е:
Гр. София, 1715
До офис на Еконт – ж.к. Младост 4, бл. 438 – партер

За повече информация можете да се обадите на тел.: +359 877 101 405

Детайли

Дата:
октомври 20, 2018

Място

ж.к. Младост 4, бл. 438
София,България — София
+ Google Map